Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
CMO Challenges 2017
Body: 

CMO Challenges 2017 er en funktionsbestemt konference, udelukkende for CMOer og marketingansvarlige med budgetansvar og beslutningskompetence.

Hvis du er interesseret i at deltage på konferencen, så send en mail til kursus- og eventchef, Kim Funch, på kaf@markedsforing.dk

Fremtidens CMO er hovedarkitekt for virksomhedens digitale transformation, og skal udvikle den klassiske marketingfunktion til at blive en dynamo for virksomhedens fremtidige vækst.
 
Hvordan skal organisationen struktureres og organiseres? Hvilke kompetencer skal udvikles og hvordan tiltrækker og fastholder man de rette medarbejdere med de rette kompetencer?

På konferencen CMO Challenges 2017 vil en række fremtrædende keynote-speakere og eksperter løfte sløret for de konkrete overvejelser.

Som CMO er du nu ansvarlig for den totale kunderejse - end-to-end, og marketing attribution er dit nye testamente. I et supernova af data skal du som CMO kunne afgøre betydningen og indflydelsen af alle kontaktpunkter på kunderejsen, der fører til den afgørende konvertering. Det gælder alt lige fra et blogindlæg, et banner, en preroll, et affiliate link, en youtube video, en anmeldelse, et like på facebook, etc. Mulighederne er uendelige - både for succes og det modsatte.  
 
På CMO Challenges 2017 vil du:
  • Blive præsenteret for de afgørende indsatsområder, du som CMO/ ansvarlig for marketing, skal mestre for at sikre en succesfuld marketing-drevet fremtid for din virksomhed.
  • Høre fremtrædende eksperter, service- og løsningsudbydere og praktikere give deres bud på hvordan marketing skal drive væksten og skabe de unikke kundeoplevelser og fremtidens vinderbrands. 
  • Befinde dig i et eksklusivt netværk af andre marketingansvarlige, med unik mulighed for, at diskutere løsninger og udfordringer.

Dansk Markedsføring forbeholder sig retten til at afvise deltagere uden for målgruppen.

Læs mere om programmet og tjek talerne på >> CMO CHALLENGES 2017 

 

Tidspunkt

Onsdag 13. september 2017 (Kl. 08.30-17.00)

Kontaktperson

Sted

  • CPH Conference
    Tietgensgade 65, København V.

Partnere

Arrangeret af

  • Dansk Markedsføring

3 Gode grunde

  1. Du bliver præsenteret for de afgørende indsatsområder, du som CMO/ ansvarlig for marketing, skal mestre for at sikre en succesfuld marketing-drevet fremtid for din virksomhed.
  2. Hør fremtrædende eksperter, service- og løsningsudbydere og praktikere give deres bud på, hvordan marketing skal drive væksten og skabe de unikke kundeoplevelser og fremtidens vinderbrands.
  3. Bliv en del af et eksklusivt netværk af andre marketingansvarlige, med unik mulighed for, at diskutere løsninger og udfordringer.