Articles tabs

Courses tabs (CT)

Annoncering

Voresss styrke ligger i at bygge bro mellem vores medier så der skabes synergi og størst mulig opmærksomhed omkring Jeres kampagner og dermed bedst mulig ROI til Jer som annoncør. Det betaler sig altid at indhente et tilbud på tværs af vores medieplatforme.

Alle media fra Dansk Markedsføring skal levere information, fascination, inspiration, indsigt, viden samt best practise til målgruppen inden for reklame, markedsføring, medier og kommunikation.

Aktuelle temaer, cases der demonstrerer markedsføringens effektivitet. Kort sagt; Et shortcut for marketingprofessionelle.

Læs Markedsføring på din smartphone eller tablet. Få aktuelle cases på farten, kontoret eller hjemme i sofaen.

En visuel og involverende oplevelse af marketingstoffet, aktivitetskalender for de mange konferencer, seminarer og events, medlemsfordele, jura, blog, netværk, jobmarked m.m.

Danmarks største jobmarked inden for marketing, digtal marketing, kontakt & kunderelationer, grafik & design, PR & kommunikation, markedsanalyse & research.

Flere end 14.000 marketeers har valgt ikke at gå glip af dagens vigtigste danske og internationale nyheder. Et stærkt og målrettet medie for annoncører.

Sæt agendaen og få kvalificerede leads i øjenhøjde. Gennem cases og faglig inspiration sættes en agenda relevant for marketingbeslutningstagere. Partner har insigt/ekspertise og leverer indhold og talere med har brug for en faglig og neutral platform, sparring på budskabet så det engagerer og maksimerer antallet af relevante leads og ikke mindst markedsføring der rammer præcist i målgruppen.

Information

Kontakt vores salgsafdeling ved spørgsmål om annoncering, leadgenerering og partnerskabsarrangementer.
Jeanette Jønsson
Salgschef
Telefon
+45 3141 3990
Armin Bilalovic
Key Account Manager
Telefon
+45 3138 5135