Et nyt dansk PR-bureau melder sig nu på banen, og bag det nye bureau står tre garvede kommunikationsfolk samt public affairs bureauet Rud Pedersen.

Navnet er King Street PR og de tre rutinerede kommunikationsfolk er Morten Lintrup (adm. direktør & partner), Frej Elbæk Schjeldal (partner) og Sten Kristensen (partner) samt public affairs bureauet Rud Pedersen.

- Med King Street PR har vi skabt et PR-bureau baseret på mere end 40 års solid kommunikationserfaring samt et bagland med masser af politisk forståelse og indsigt. Samlet giver det os muligheden for at kunne hjælpe vores kunder med kommunikationsopgaver på tværs af flere kommunikationsdiscipliner - med særlig fokus på den strategiske rådgivning, lyder det fra adm. direktør og partner Morten Lintrup i en pressemeddelelse.

- Medietræning, krisestyring, kampagnekommunikation og digital kommunikation samt deltagelse på eksempelvis Folkemødet er områder, vi i forvejen har stærke kompetencer inden for, så det vil naturligvis også være en del af vores kerneleverancer, fortsætter han.

Fire fuldtidsansatte

I ejerkredsen bag King Street PR er som nævnt Rud Pedersen Public Affairs. Her lyder det fra adm. direktør Morten Rud Pedersen:

- Med vores engagement i King Street PR har vi medvirket til at samle nogle af landets dygtigste kommunikationsfolk om samme bord. Samtidig har vi haft et ønske om, at vores egne kunder også skal kunne trække på mere klassiske kommunikationskompetencer i forlængelse af de public affairs-ydelser, vi leverer. Det får de muligheden for nu, siger han.

King Street PR består fra sin start af fire fuldtidsansatte, og antallet af medarbejdere forventes øget. Bureauet søger allerede efter endnu en seniorrådgiver.

King Street PR deler adresse med Rud Pedersen Public Affairs på Ved Stranden 16.

Holdet

Morten Lintrup (direktør og partner) har de sidste 15 år arbejdet med alt fra forsvarsindustri og fødevarer til medicinal, energi og teleselskaber. Morten Lintrup har tidligere arbejdet i to af landets største PR-bureauer og har derudover været selvstændig i en årrække. 

Frej Elbæk Schjeldal (partner) har de sidste 10 år været med til at styrke kommunikationen for en række af landets største organisationer og virksomheder. Han har også stået for kommunikationen for nogle af de største events i Danmark. Frej har tidligere arbejdet som kreativ strateg for en af landets største PR-bureauer og har derudover været selvstændig i en årrække.

Sten Kristensen (partner) er uddannet journalist og er firmaets mand på krisehåndtering, medietræning og undervisning.  Han har arbejdet som politisk journalist på Christiansborg for DR, men har også hjulpet en række private virksomheder, ledere, offentlige institutioner og interesseorganisationer. Han har en fortid som pressechef hos Socialdemokraterne og har været særlig rådgiver for tidligere finansminister Bjarne Corydon.

Camilla Gudman Dam (konsulent) er uddannet retoriker fra Københavns Universitet og har de seneste år arbejdet med kommunikation og PR for en række internationale og danske virksomheder. Fra flyproducenten Lockheed Martin til Københavns torvehaller. Hun har tidligere arbejdet både på bureau og som selvstændig, hvor hun har bygget og eksekveret kommunikationsstrategier på tværs af platforme for start-ups i fødevaresektoren.