Articles tabs

 • TV 2-film favorit til reklame-VM

  Branchemediet Contagious har udpeget & Co’s film ”Alt det vi deler” for TV 2 som 1 af 11 oplagte løve-kandidater ved Cannes Lions. En af Danmarks mest prisvindende kreative, Per Pedersen, peger også på TV 2-filmen.

  31. maj 2017
 • Jermiin skal dømme ved VM i reklame

  Bacon CPH’s Mette Jermiin erstatter Martin de Thurah som dansk jurymedlem i Film Craft-kategorien ved VM i reklame, Cannes Lions.

  01. maj 2017
 • Her er årets VM-dommere fra DK

  Når årets VM i reklame, eller Cannes Lions, løber af stablen i juni, deltager to tunge repræsentanter fra den danske reklamebranche i juryarbejdet.

  18. april 2017
 • Fire unge teams er klar til Cannes

  Fire unge, kreative teams fra henholdsvis & Co., Saatchi & Saatchi, Publicis Media og Bold/Essencius er udvalgt til at repræsentere Danmark ved dette års Young Lions-konkurrence i Cannes.

  18. april 2017
 • Pris-magnet hædres i Cannes

  Til sommer uddeler VM i reklame, Cannes Lions, for syvende gang æresløven ”Lion of St. Mark”, og trofæet går i år til den yngste modtager nogensinde: Den 49-årige David Droga, grundlægger af succes-bureauet Droga5.

  30. marts 2017
 • Gummi-løverne er på spil igen

  Ungdomskonkurrencen Future Lions 2017 har åbnet for indsendelser, og vil du gerne have fingre i en af de eftertragtede gule gummiløver – og hvad deraf følger af åbne døre – så er det tid til at tage den kreative kyse på.

  21. marts 2017
 • Content ændrer retning

  Med fokus på Entertainment fremfor det slidte ord ”content” tiltrækkes en helt ny kreativ klasse, der er bedre end den, reklameindustrien råder over, mener Jan Godsk. Kommunikationen løftes til glæde for brands.

  07. juli 2016
 • Skal vi ikke vinde i Cannes?

  Man kan ikke vinde, hvis man ikke sender ind, altså deltager, og de færreste sender noget ind, de ikke har gjort sig umage med. Det kan jo lade sig gøre, og svenske Forsman & Bodenfors og Ingo har bevist, at selv om man begynder som små, kan man nå verdenseliten.

  28. juni 2016
 • Cannes 2016 kort og godt

  Danmark hentede samlet set syv løver med hjem fra VM i reklame. Det er ni færre end sidste års 16. Flest løver fik UncleGrey, som løb med tre bronze - men det fineste stykke metal gik til Very, der vandt den første danske guld-løve i fire år.

  27. juni 2016
 • Cannes: Den største idé vandt

  Cannes Lions var kvalitetsmæssigt bedre end sidste år, mener Per Pedersen, Grey Worldwides kreative Chairman. ”Der var en 10-15 cases, der var meget store, og som rakte langt ud over, at de trods alt er kampagner for produkter.”

  25. juni 2016
 • Dansk Grand Prix i Cannes

  Den danske instruktør Martin de Thurah vandt lørdag aften den fineste pris, der overhovedet gives ved VM i reklame i Cannes, en Grand Prix. Prisen faldt i kategorien Film Craft for danskerens instruktion af Under Armour-filmen "Rule Yourself" med svømmestjernen Michael Phelps i hovedrollen.

  25. juni 2016
 • Første danske VM-guld i fire år

  Første gang Very indsendte en case til Cannes Lions, vandt de en guld-løve. Det var for ”The Family” for Ford. UncleGrey og Canon fik bronze i Entertainment for Music. Og så fik Folkekirkens Nødhjælp del i en sølv-løve.

  24. juni 2016
 • Dansker i shortliste-fest

  En filmserie fra sports-brandet Under Armour har her til morgen fået ikke færre end 15 shortlister ved VM i reklame. Instruktøren bag filmene er dansk.

  24. juni 2016
 • Hvad er markedsføring 2016?

  Det er svært at blive klog på, mener Lars Bastholm, eneste dansker med tre Grand Prix-løver ved Cannes Lions. Markedsføring er en cocktail af alt muligt. Innovation, teknologi, kreativitet, marketing-paletten er udvidet enormt.

  24. juni 2016
 • Skilsmisse-case i Cannes-opløb

  Fire nye danske shortlister er på plads: Den ene til et bureau, der har prøvet det mange gange før - og de tre andre fordelt på to bureauer, der er knapt så erfarne i Cannes Lions-sammenhæng.

  23. juni 2016
 • Dansk løve-tørke i Cannes

  Vi fik et kindkys i Cannes, da Legoland Florida fangede en sølvløve i Media, men det svarer til at kysse sin søster. Det er fint nok, men der mangler unægtelig noget. Svenskerne kan til gengæld levere.

  22. juni 2016
 • Cannes-løve efterforskes

  En app fra Grey Singapore i Promo & Activation beskyldes for at være fake. Apple har trukket den væk fra iTunes. Cannes-ledelsen efterforsker. Bronze-løven er fortsat Greys ejendom. Historien ruller, som den skal. Intet er afgjort.

  22. juni 2016
 • Endnu en løve til Danmark

  UncleGrey fik endnu en løve med hjem til samlingen, også denne gang af bronze, og det var i Digital Craft med Webers BBQ Cultures. Og Be On delte endnu engang en guldløve med Forsman & Bodenfors i PR. Og så var der en løve til Coloplast i Product Design.

  21. juni 2016
 • Nye danske løve-chancer

  42 danske indsendelser i kategorierne Cyber, Media, Mobile og Creative Data ved VM i reklame - Cannes Lions - er vekslet til fire finalepladser - fordelt på tre bureauer.

  21. juni 2016
 • To danske finalister mere

  Nu er Michael Kongshaug og Frederik Louis Hviid også shortlisted til Young Director Awards. Dermed er Danmark repræsenteret med fire i den prestigiøse konkurrence.

  21. juni 2016

Banners adform: Article banner 1

Banners adform: Article banner 2

Banners adform: Sky 2