Det er altid godt at basere sine marketing-beslutninger på konkrete resultater, og det har Nybolig nu gjort efter en større digital satsning på nybolig.dk – der blev lanceret i 2015 – gav stigninger på alle centrale målepunkter.

Derfor udvides satsningen til ikke blot at omfatte privatboligmarkedet, mens også de tilknyttede Erhvervs- og landbrugsdivisioner.

Resultatet er Nyboligerhverv.dk og Nyboliglandbrug.dk, der konsoliderer Nyboligs platformsindsats.

- Vores ønske har været at skabe digitale løsninger, der er så intuitive og attraktive, at brugerne føler sig så godt serviceret online, at de søger al deres ejendomsrådgivning hos os frem for andre, lyder det fra Kristian Ryom, der er erhvervsdirektør for Nybolig Erhverv, i en pressemeddelelse.

- Med denne multisiteløsning fra Valtech har vi overført tydeligt værdiskabende funktionalitet, features og flow til hele Nybolig. Det har sparet os for nyudvikling, og synergien skaber flere leads og minimerer vores manuelle vedligehold. Frem for alt understøtter det mæglerne i deres arbejde, fortsætter han.

I slutbrugerens tjeneste

De nye digitale løsninger giver bl.a. Nykredit en stærkere søgemotor. Samtidig har fritekstsøgningen på forsiderne gjort det mere enkelt og intuitivt for brugerne.

Målinger viser desuden en op til 50 procents stigning på bestilte salgsvurderinger, der er en af de mest centrale, digitale målepunkter på privatboligsiden.

Forventningen er samme søgestigning på de nye sites.

- I løsningerne til Nybolig Erhverv og Landbrug har vi som altid haft slutbrugernes behov for øje. De får tilbudt en lang række ydelser i et logisk flow, og den intuitive opbygning og anvendelighed bibeholder brugeren i Nybolig Erhvervs og Landbrugs egne universer. Den professionelle online service er med til at opbygge loyalitet og forstærker dermed Nyboligs forretning. Vores mål er altid at skabe værdi for både vores kunder og slutbrugeren, siger Line Huusom, Account Director hos Valtech.

Foruden Nybolig.dk, Nyboligerhverv.dk og Nyboliglandbrug.dk har Valtech udviklet Estate.dk.