1. Du er doven

…så du læser kun overskriften, hvis du kan nøjes. Derfor kan du også godt lide hitlister og artikler der opsummerer essensen for dig med 10 gode grunde til at gøre det ene eller andet. Du gør sjældent noget, hvis du ikke ved, hvad du skal gøre. Du foretager dig ikke noget, med mindre der er tydelige tegn der indikerer fordele for dig ved at handle. Derfor vælger du som oftest ikke. I stedet afstår du fra at vælge.

2. Du er til fals for trick-formuleringer

…så du er et nemt offer, som køber trøjen, der er nedsat til halv pris. Også selvom du kan få en i samme kvalitet, der er billigere, som ikke er på tilbud. Du køber mere end du har brug for, hvis du kan få ”tre og den billigste er gratis”.

3. Du er et får

…for når du er i tvivl om, hvad du selv vil, ser du på andre og følger trop. Du bryder dig ikke om at føle dig udenfor, og derfor køber du det, der allerede er prøvet af andre. Derfor går du forbi tiggeren på gaden, fordi andre også gør det. Derfor siger du ikke din mening, når gruppen er enig og lederen har talt.

4. Du er bange

…og derfor vælger du oftest det sikre. At tabe er som bekendt meget farligere end at vinde, så du spiller ikke med stor risiko. Når du optimerer aktiviteter, gør du det i små velkendte steps, for at sikre dig den lille gevinst. Derfor kører du også gerne langt for at spare lidt håndører.

5. Du er arrogant

…så når andre har succes, skyldes det særlige omstændigheder ved situationen. Du har derimod...

Læs resten af blogindlægget her.