I fjor brandede danske Egetæpper sig globalt med en rå film om topdesigneren Tom Dixon, der udviklede en kollektion for tæppebrandet.

Nu gentager det danske tæppebrand sin co-creation med verdenskendte designere, denne gang med den franske stjernedesigner Monsieur Christian Lacroix.

I den tilhørende promotion-film kommer vi helt tæt på det kunstneriske multitalent.

Vi får bl.a. indsigt i tilblivelsen af kollektionen Atelier, der tager udgangspunkt i hans opvækst i den sydfranske by Arles, hans eventyrlige arbejdsproces i atelieret i Paris og hans generelle livsfilosofi.

Med krydsklip til egetæppers store produktionsanlæg i Herning understreges det, hvordan Christian Lacroix og Egetæpper komplementerer hinanden i tilblivelsen af tæppekollektionen Atelier.

Den nye kollektion er netop blevet offentliggjort ved en stor event i Paris.

Filmserie af internationale designsamarbejder

Filmen er den anden i rækken om egetæppers internationale designsamarbejder, som reklamebureauet Sunrise står bag.

Sidste år lancerede egetæpper i samarbejde med den britiske designer Tom Dixon kollektionen "Industrial Landscape", som vakte stor international interesse. 

- Disse film er helt i tråd med vores overordnede marketingstrategi, som i højere grad skal iscenesætte og styrke vores position som international, innovativ og trendsættende tæppeproducent, siger Jan Magdal Poulsen, Marketing og Brand Manager hos Egetæpper.

Vi er meget glade for den seneste film, der på smukkeste vis iscenesætter den nye kollektion, Atelier by Monsieur Christian Lacroix, fortsætter han.

Hos Sunrise vækker den seneste film også stor begejstring:

- Monsieur Christian Lacroix er en fremragende fortæller, der formår at sætte ord på sin skabende proces. Dermed løftes filmen om kollektionen, inspirationen og samarbejdet med ege til et både sanseligt og åndeligt, lille portræt af en unik kunstners arbejdsmetoder og livsfilosofi, siger Mikkel Wargo, Senior Creative hos Sunrise.

- Det er helt unikt at have så stærke internationale designprofiler som brandambassadører. Det har derfor længe været strategien at bruge egetæppers mange brandambassadører langt mere aktivt i markedsføringen, da det i den grad er med til at sætte egetæpper på verdenskortet og hermed øge både kendskab og præference for Egetæpper, slutter Simon Hertz, direktør og partner hos Sunrise.

Se den nye promotion-film med den franske mester her:

Atelier by Monsieur Christian Lacroix for ege carpets from Sunrise on Vimeo.