I dag (tirsdag, red.) er det en af årets helt store handelsdage for blomster, chokolade og lingeri, da Valentines Day er over os.

Her vil mange sikkert lettere desperat svinge Dankortet i et forsøg på at købe et eller andet, der blot tilnærmelsesvis kan udtrykke den kærlighed, brystet flyder over med i forhold til sit hjertes udkårne.

Det er med andre ord de helt store følelsers dag, og her er Interflora på hjemmebane, da brandet de senere år har beriget reklameblokke, biografsale og nettet med en stribe poetiske film, der ikke blot har brandet Interflora, men også har turdet give sig i kast med netop store følelser.

En indsats, der bl.a. har givet os ”Circus Love”-filmen, der blev kåret som årets bedste reklamefilm i 2015.

International gennemslagskraft

Bureaupartneren har hele tiden været Brandhouse, og i den seneste Interflora-film – instrueret af Martin Werner – fortælles historien om en forelsket ung mand, der engang i det forrige årtusinde forsøger at mande sig op til at erklære sig overfor sin hjertenskær, der tilsyneladende er en smuk kvinde.

Det viser sig dog at være en mand, og budskabet er, at kærlighed overvinder alt. Uanset seksualitet. Den fortælling har tilsyneladende vakt genklang verden over.

Filmen er bl.a. blevet omtalt af førende internationale marketingmedier som AdvertisingAge, AdWeek og AdForum, mens tyske Horizont har den med på listen over årets bedste Valentines-kampagner.

Dertil kommer omtale i russiske, franske og spanske marketingmedier, ligesom det er blevet til et særdeles fint skudsmål på VOTD (Video Of the Day).

Se, eller gense, reklamefilmen herunder efterfulgt af credit-listen

Credit-liste

Kreativt bureau: Brandhouse

Creative Director: Mikkel Elung

Art Director: Sigurd Bjerre

Account Executive: Thomas Hedegaard

Account Supervisor: Camilla Jane Bunnage

Musik og lyd

Composer: Louise Alenius & Ben Kaniewski

Editor: Peter Brandt

Produktion

Produktionsselskab: Bacon

Instruktør: Martin Werner

DOP: Laust Trier-Mørk

Production Manager: Birgitte Rask

Executive Producer: Mette Jermiin

Postproduction/VFX

Producer: Louise Ryge

Visual Effects Artist: Jonas Drehn

Colorist: Hannibal Lang

Post Production House: Bacon X