Articles tabs

Courses tabs (CT)

 • Bureau skaber kontakt på Bornholm

  PR-bureauet Holm Kommunikation lancerede i fjor appen Mingla på Folkemødet, hvor over 2.000 besøgende swipede – som man kender det fra Tinder – 600.000 gange. Succesen fortsætter i år.

  13. juni 2018
 • Friske millioner til mobil-platform

  På blot 12 dage rejste danske Pointvoucher, der bl.a. står bag Bilkas meget populære Far til Fjorten-mobilspil, en halv mio. pund (4,2 mio. kr.) via crowdfunding. Pengene er øremærket global ekspansion.

  12. juni 2018
 • Mobilen kommer altid først

  Når brands går ind i den digitale transformation, stiger kompleksiteten ofte C-level til hovedet. Men det enkle, billigste og mest effektive er at begynde med at kigge på firmaets mobile website, siger Pedro Pina fra Google.

  05. juni 2018
 • Prisvinder træder på speederen

  Coops mobil-feature ”Bip & Betal”, som Hello Great Works og Greener Pastures står bag, vandt forleden to priser ved Creative Circle Award – nu rulles konceptet ud i hele landet.

  30. maj 2018
 • App til muslimer stærkt fra start

  En dansk app, SalamPlanet, vil gøre det nemmere for muslimer at dele oplevelser. Investeringsfond har skudt et millionbeløb i app'en, der har tusindvis af brugere herhjemme og snart lanceres i UK. 

  23. februar 2018
 • McDonald’s app slår giganter

  Top 10-listen over årets mest populære gratis apps i App Store er landet, og her kommer en McDonald’s app – som NORD DDB CPH er bureauet bag – ind på en fin sjetteplads foran fx YouTube og Facebook.

  15. december 2017
 • Nyt dansk mobil-bureau er på banen

  Det danske startup Rally ruller nu ud af garagen for at udfordre de store spillere på markedet for mobilannoncer. Planen er at løfte niveauet, så mødet mellem annoncør og mobilbruger bliver endnu mere interessant, end det er i dag.

  12. december 2017
 • Mobiliteten, ikke mobilen...

  Smartphonen er kommet for at blive. Eller en nyudviklet fætter. Men det er ikke dimsen, men dimsen som værdibærer, altså selve mobiliteten, der er interessant, mener Michael Ingemann.

  06. december 2017
 • Du har ikke brug for en app…

  … med mindre du har uanede ressourcer eller er en af de helt store e-handelsspillere. ”Du kommer til at bruge alle dine penge på opdateringer”, advarer dansk mobilekspert, der selv er en del af app-miljøet.

  24. november 2017
 • Mobil-annonceringen boomer i DK

  Mobil-annonceringen fortsætter væksten herhjemme, lyder det fra analytikerne hos eMarketer, der forudsiger, at næsten 80 procent af det digitale reklameforbrug i Danmark i 2021 vil foregå på mobilen.

  03. oktober 2017
 • Video-festen rykker på mobilen

  Online-video er kommet for at blive, men det er i stigende grad på smartphonen, festen foregår, viser ny undersøgelse af forbrugernes adfærd, hvor der er masser af guf at hente for annoncører og medier.

  29. september 2017
 • 1508 giver MobilePay nyt look

  Om kort tid bliver MobilePay udskilt som selvstændigt selskab, og i løbet af det kommende halve år udrulles en ny visuel identitet. Det nye logo er allerede nu på plads, og det er skabt af det digitale designbureau 1508.

  20. september 2017
 • Mobile video first, tak

  Hver anden annoncør forventer, at videoreklamer allerede fra i år bliver den form for kommerciel kommunikation, der øger deres omsætning mest, viser rapport fra Oath, der også slår fast, at Mobile Video First bør være annoncørernes nye mantra.

  14. september 2017
 • Google hædrer dansk rejse-app

  Søgegiganten Google uddelte forleden priser til årets bedste Android-apps, og her gik én af kun fire priser til en dansk-udviklet app i kategorien Innovation. 

  14. september 2017
 • Bureau bag ny kø-dræber app

  En ny mobil-app vil skære op mod 75 procent af kø-tiden ved fx fodboldkampe og festivaler - og give sponsorerne nye muligheder. Venue Manager, der ejes af det digitale bureau Combine, står bag.

  01. august 2017
 • TV 2: Få bingo når du ser reklamer

  Nu kan danskerne få bingo på mobilen ved at se tv-reklamer på TV 2. Det skal bl.a. fastholde seere i reklameblokken og øge den digitale brugerinddragelse, forklarer Christian Godske.

  26. juni 2017
 • Værsgo: Snapchat-tips fra MediaCom

  Snapchat har netop lanceret et format, der er brugervenligt – for annoncørens pengepung. MediaCom er blandt pionererne i formatet - i samarbejde med filmselskabet UIP - og giver her fordele og forbehold videre.

  23. juni 2017
 • Vælg dine nyheder med hjertet

  TV 2 Regionernes nye apps udvælger nyhederne til dig. Hvad der begyndte som et ønske om én app, endte med at blive til 14 forskellige – og de skal få brugertallet til at vokse. Peytz & Co har været i maskinrummet.

  16. maj 2017
 • Nyt marketing-værktøj

  Den danskejede IT-virksomhed Napp A/S har skabt et værktøj, der tilfører den digitale markedsføring ”uanede muligheder”, lyder det fra Dansk Erhverv og Napp.

  21. april 2017
 • Bryd giganternes monopol

  De rigtige mobile værktøjer kan bryde giganternes monopol. Hverken udgivere eller annoncører behøver længere at bekymre sig om Facebooks og Google digitale dominans, mener de hos Widespace.

  04. april 2017