Der er fart på hos det aarhusianske e-handelsbureau No Zebra, og nu tager bureauet sin egen medicin og opruster inden for kommunikation og marketing.

Det sker med ansættelsen af Andreas G. Jensby som Communications and Marketing Manager.

Han kommer fra en stilling som presse- og kommunikationsrådgiver på Aarhus Universitets Business School, Aarhus BSS, hvor han gennem de seneste fem år bl.a. har arbejdet med erhvervsrettet forskningsformidling, presse, medietræning, intern kommunikation og content marketing.

- No Zebra er inde i en fantastisk udvikling, og vores position som et kompetent og ambitiøst e-handelsbureau ønsker vi nu at forstærke yderligere via et øget fokus på vores egen kommunikation og marketing, siger Jesper Holm Joensen, CEO hos No Zebra.

- Med Andreas har vi fået en person med en stor kommunikativ værktøjskasse, der gennem flere år har transformeret kompleks forskning og data til letforståelig og målrettet kommunikation, fortsætter han.

Andreas G. Jensby er uddannet cand.ling.merc. i strategisk virksomhedskommunikation fra det tidligere Handelshøjskolen i Aarhus (nu Aarhus BSS) og har bl.a. gennemført bestyrelsesuddannelsen med fokus på SMV fra netop Aarhus BSS.

- Jeg glæder mig meget til at være en del af det stærke No Zebra-team og bidrage til husets ambitioner. positive omdømme og rivende udvikling, siger han.