Efter to år og seks måneder på posten som adm. direktør for Geelmuyden Kiese (GK) i København har Janna Sundewall valgt at forlade PR- og kommunikationsbureauet.

Fremover vil selskabet blive ledet af den danske partnergruppe med Karne Lykkebo som Managing Partner fremgår det af en pressemeddelelse.

- Jeg har været en del af GK i syv år, og jeg har nydt samarbejdet med gode kolleger i både Norge, Sverige og senest i Danmark. Her i København har vi de seneste år bevist, at GK er et af de mest respekterede og velansete rådgivningshuse, hvilket gør mig enormt stolt, siger Janna Sundewall.

- Men efter to et halvt år som Øresundspendler, må jeg erkende, at det praktisk ikke hænger sammen.  Jeg ser dog frem til at følge selskabet på sidelinjen, mens jeg giver mig i kast med nye udfordringer uden for GK, fortsætter hun.

Karne Lykkebo, der som nævnt rykker ind i hjørnekontoret i den danske afdeling af GK, ser frem til opgaven.

- At Janna stopper er et stort tab. Men hun efterlader et selskab, der er i bedre form end nogensinde, og jeg er sikker på, at jeg – og det øvrige partnerskab – kan forsætte den positive udvikling, siger han.

Bendtsen er ny partner

Samtidig med at der skiftes ud i ledelsen af GK, udnævnes Mikkel Salgaard Bendtsen som ny partner hos bureauet i København.

Han kommer fra en stilling som udviklingsdirektør og har været en del af GK i ni år.

- Mikkel er uden tvivl en af de dygtigste strategiske kommunikationsrådgivere i Skandinavien, og jeg er glad for, at Mikkel har valgt at takke ja til at indtræde i partnergruppen hos GK, siger Hans Geelmuyden, grundlægger af Geelmuyden Kiese.

- Partnerne i København repræsenterer alle unikke kompetencer og evner, som samlet set er ideelt til at udvikle vores kontor i København og bygge oven på den tidligere ledelses gode arbejde, fortsætter han.

Partnergruppen i København består herefter af Mikkel Salgaard Bendtsen, Maria Steno, Karne Lykkebo og Christian Grønning.