Nordlux vil være endnu større og endnu mere kendt. Målet er at nå en omsætning på én mia. kr. inden 2022 og en placering i Top 5 i Europa.

Det skal opnås gennem en oprustning på salgs- og marketingfronten samt – naturligvis – nye og mere intelligente produkter.

Til at hjælpe med dette tiltrådte Kasper Granat i marts i en nyoprettet stilling som produkt- og marketingdirektør. Han kommer fra tilsvarende stillinger hos køkkenselskabet Kvik og senest energiselskabet Verdo.

Kasper Granats opgave er bl.a. at tilpasse markedsføring og produktudvikling til de nye ambitioner:

- Vi er i gang med at ansætte en række dedikerede productmanagers for at få mere intensivt fokus på de enkelte kategorier i vores sortiment. De skal sikre vækst på alle fronter, og at alle kategorier kommer ud i hele Europa, lyder det fra Kasper Granat i en pressemeddelelse.

Højere kendskabsgrad, tak

I dag står eksport for halvdelen af Nordlux’ omsætning, men det tal skal op på omkring 80 procent inden for de næste to-tre år.

I øjeblikket er Nordlux placeret i top 5 i Danmark på kendskabsgrad, og den placering går firmaet efter i hele Europa.

I Danmark er målet at ligge i top 3 på kendskabsgrad sammen med brands som IKEA og Louis Poulsen. Væksten skal ud over øget produktudvikling og markedsføring drives ved lokal tilstedeværelse.

Derfor etablerer Nordlux i løbet af 2018 egen lokal salgs- og supportorganisation i Storbritannien, Frankrig, Tyskland og Benelux-området.