Det digitale udviklingshus In2media Gruppen, der rummer mobil- og webudviklingsselskabet Insilico og marketingbureauet Baby, opruster nu med en CXO, der også rykker ind i bureauets ledelse.

Til at løfte opgaven som Chief Experience Officer har In2media hentet Rasmus Sanko, der senest kommer fra en stilling som Regional Service Design Director hos den JWT-ejede digitale bureaukæde Mirum.

Tidligere har han bl.a. været Director for Mirum i København og Digital Director hos JWT. Og så har han såmænd også tidligere været hos In2media – bl.a. som Head of UX & Creative Strategy.

I sin nye rolle skal Rasmus Sanko sikre sammenhængende brugeroplevelser for kundernes kunder, og han er den tiende profil, In2media Gruppen har hentet ind siden nytår.

- Det var en sjov og spændende tid hos Mirum med attraktive brands og store globale opgaver. Men jeg har glædet mig utroligt meget til at få fast base i København igen. Jeg har fulgt In2media på sidelinjen og glæder mig over, at de har fortsat den stærke udvikling og strategiske position, jeg var med til at starte. Så det er et helt oplagt og spændende valg for mig, siger Rasmus Sanko.

Hos Mirum Europe havde Rasmus Sanko ansvar for servicedesign og UX på tværs af kontorene i bl.a. Helsinki, London og Düsseldorf, hvor opgaverne bl.a. bød på mæglerløsninger med EDC, sammenhængende digitale kontaktpunkter i lufthavne med Finnair og Finavia og digitale services globalt med Shell.

I sin nye rolle som CXO hos In2media skal Rasmus Sanko sikre, at kunderne får mere integreret rådgivning på tværs af deres kontaktpunkter, lyder det fra Andreas B. Iversen, Group CEO.

- In2media gruppens sammensætning matcher den nye virkelighed, som virksomheder lever i i dag, hvor brugerne forlanger en sømløs sammenhængende oplevelse på tværs af alle kontaktpunkter, siger han og tilføjer:

- Med Rasmus i den nyoprettede CXO stilling og den måde vi driver projekter på, sikrer vi, at vi får det absolut bedste ud af alle vores kompetencer, og at vores kunder kan trække på os som dygtige og strategisk funderede samarbejdspartnere på tværs af forretningsudvikling, teknologi og kommunikation.