Fra 2004-2010 var hun Global Category Manager hos Tulip Food Company, og efter godt seks år hos en anden af landets fødevaregiganter, Arla Foods, vender hun nu næsen tilbage til Tulipvej i Randers – denne gang som ny Senior Director for Marketing and Innovation.

Navnet er Mette Færch, hun tiltræder sin nye stilling til 1. august, og det glæder de sig til hos Tulip:

- Vi er utroligt tilfredse med, at det er lykkedes at tiltrække Mette Færch til en meget spændende og vigtig rolle i Tulip Food Company. Mette Færch kender forretningen og kategorierne indgående fra sit tidligere virke i Tulip, og vi er sikre på, at hun kan medvirke kraftigt til at løfte os til det næste niveau, siger Senior Vice President Denmark, Jakob Skovgaard, og tilføjer:

- Mette Færch bliver en vigtig brik i at få salg og marketing til at spille optimalt sammen i Tulip Food Companys nye struktur, og med sin stærke kommercielle profil er Mette vant til at arbejde på tværs af salg og marketing med fokus på både kunder og forbrugere. Vi glæder os meget til at byde hende velkommen tilbage i Tulip.

Hjem til Tulip

Mette Færch har hos Arla Foods senest fungeret som Director for European Category Development, mens tidligere titler har været Customer Marketing Director, Category Director og Category Manager.

I sin tid hos Arla har Mette Færch arbejdet med meget innovationstunge kategorier og har bl.a. stået bag Arlas skyr-succes – og også hun ser frem til sine nye udfordringer i kendte omgivelser.

- Jeg glæder mig fantastisk meget til at komme ”hjem” til Tulip, hvor jeg havde en fantastisk tid. Tulip er en særdeles spændende virksomhed med en række meget stærke og værdifulde brands, som er en stor del af danskernes dagligdag. Samtidig er Tulip Food Company inde i en interessant udvikling med særdeles ambitiøse målsætninger, og det bliver enormt spændende at være en del af, siger Mette Færch og tilføjer:

- Fra Arla er jeg vant til at arbejde for at sikre den bedste mulige værdi for vores ejere – de danske landmænd – og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang.

Udover Arla og Tulip kan hun også skrive virksomheder som Semper AB, Dandy Group og Procter&Gamble på sit CV.