Tøjeksperten har valgt at afslutte samarbejdet med Envision, som ellers har haft kæden som kunde i en årrække. I stedet har det blot ét år gamle Viborg-bureau Won Won fået til opgave at klæde en af landets største herretøjskæder på til fremtiden.

Valget er truffet efter en bureaukonkurrence, som ifølge selskabets oplysninger omfattede ”nogle af landets største bureauer - men også to forholdsvis nystartede”. Og det blev altså et af de små – og nye – bureauer, der løb med opgaven.

Parterne har ikke ønsket at oplyse, hvilke andre bureauer, der ellers deltog i konkurrencen, men marketingchef Erik Nymann hos Tøjeksperten, siger om valget.

- Vi fik nogle rigtig gode oplæg fra alle de deltagende bureauer. Men vi valgte Won Won, fordi de forstod vores DNA og formåede at nytænke både kommunikationen og vores visuelle identitet, så det fremadrettet kan være afsæt for vores markedsføring på tværs af diverse platforme. Vi glæder os meget til det nye samarbejde.

Og hos Won Won er man naturligvis glade for de nye opgaver.
- Vi er både stolte og super glade for, at Tøjeksperten har valgt Won Won som deres fremtidige bureau. Detailhandlen er i en tid med masser af spændende udfordringer, og når der er udfordringer i et marked, åbner det op for nye måder at tænke og kommunikere på. Vores tilgang og måde at tilføre den klassiske detailhandels-markedsføringen nye vinkler på, faldt i god jord hos Tøjeksperten, fortæller Jes Ejsing, der er direktør hos Won Won.

Won Won er ejet af fire partnere: Per Freundlich Andersen, Jette Ridder Brøndum, Emil Krone Gammelgaard og Jes Ejsing. Bureauet har blandt andre IC Companys, Linie 3, Grundfos og KMD på kundelisten.

Tøjeksperten er ejet af PWT Group, som også ejer herrekæden Wagner. Men det er ifølge selskabets oplysninger kun Tøjeksperten, der har været i pitch.

Wagner har også tidligere været i stald hos Envision, men katalogbudgettet blev ved årsskiftet flyttet over til Corbiz. Resten klarer Wagner in-house.

Tilsammen har de to kæder 150 butikker i Danmark, Norge og Grønland. Blandt kædernes egne brands findes fx Morgan, Lindbergh, Shine, og Bisón.