Der står safari, Karen Blixen og uberørte, afrikanske bounty-strande på menuen hos det vejlensiske PR-bureau Related i efteråret. Bureauet har nemlig fået til opgave at udvikle og håndtere markedsføring og branding af landet i henholdsvis Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Første del af opgaven er at udarbejde en PR- og marketingstrategi, og herefter skal Related med udgangspunkt i strategien arrangere presseture, studieture og udvikle kampagner - samt styrke de relevante medierelationer i hele Norden.

Bureauet skal desuden agere kenyansk turistkontor - ud af Stockholm - ligesom man skal repræsentere landet på messer i hele Norden, gennemføre arrangementer for rejsebranchen og samarbejde med forskellige partnere om at styrke det østafrikanske lands brand.

- Kenya er en fantastisk spændende destination, som vi gerne vil hjælpe med at sælge til det nordiske marked. Gennem intenst samarbejde med rejsearrangører og rejsebureauer ønsker vi at gøre det lettere for folk i de nordiske lande at komme til Kenya, siger Henrik Koch, der er CEO i Related.

Kenya, der brander sig selv under sloganet ”Magical Kenya”, fylder i år 50 år som republik, hvilket også vil blive fremhævet i kommunikationen. 

Med aftalen med Kenya føjer Vejle-bureauet endnu en turisme-kunde til sin i forvejen ganske store portefølje af lande. Blandt andre arbejder Related for Egypten, Singapore, Kroatien, Ecuador og Den Dominikanske Republik.