Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Har du en plan for kompetenceudvikling i 2017..?

Danmarks konkurrenceevne er under stigende pres fra mange lande.

Både fra dem, vi normalt sammenligner os med, og fra fremadstormende lande, der har rykket sig hurtigere end os under de seneste års krise.

Alibaba, Facebook, Amazon, Uber og AirBnb er alle eksempler på, hvordan konkurrencen er blevet international.

Ingen kan sige sig fri for dette, og vi skal alle forholde os til, hvad det betyder for vores branche, produkt eller service. 

I World Economic Forums ”Global Competetiveness Report 2015-2016” ligger Danmark på en 13. plads målt på konkurrenceevne – lavere end både Norge og Sverige, og på delparameteret ”Extent of Marketing” ligger Danmark blot på en 25. plads.

Vi halter bagefter

Sverige er nr. otte, Norge nr. 15, mens USA ligger helt i top.

World Economic Forum tilskriver markedsføring en betydelig indflydelse på ikke blot at få flere produkter i markedet, men også for at kunne komplettere produktinnovation med nyudviklede produkter, der får brands og virksomheder til at fremstå mere tiltrækkende og for at skabe vedvarende vækst.

Marketing er en disciplin i konstant udvikling, og du og din virksomhed har brug for, at I udvikler og skærper jeres kompetencer.

I Dansk Markedsføring arbejder vi hver dag for at udvikle alle, der arbejder med marketing, til at skabe vækst og drive den forretningsmæssige transformation.

Her er tre marketing uddannelser, der rykker din forretning:

Diploma i Relationship Marketing

16. marts lancerer vi en ny praktisk og pragmatisk uddannelse, der skal klæde danske marketingprofessionelle bedre på til kunderelationer i en digital verden. Undervisningen forestås af en række stærke brancheprofiler. Læs mere om Diplom uddannelsen i relationsmarkedsføring

Diploma i Digital Marketing

Med uddannelsen "Professional Diploma in Digital Marketing" får du indsigt i udviklingen i digital marketing og forståelse for, hvordan den digitale marketing adskiller sig fra den traditionelle. Lær om samspillet mellem SEO, PPC, mobile-, E-mail- & Social Media Marketing

Diploma i Content Marketing

Content marketing er en af tidens hotteste begreber indenfor marketing – og med god grund. På uddannelsen får du alle de nyeste og mest effektfulde værktøjer og metoder til at vinde det vigtige slag om en ny succesfuld Content Marketing fremtid for din virksomhed.

Værktøjskurser holder dig opdateret

Foruden marketing uddannelserne udbyder vi en lang række værktøjskurser, der gør, at du får slebet marketing-saven. 

Titlerne er bl.a Marketing Projektledelse, Event Kommunikation, E-mail Marketing, web tekster der sælger og Adfærdspsykologi.

Den 1. juli 2017 kommer der i øvrigt en ny markedsføringslov, og er du i tvivl om, hvad det betyder for din markedsføring, så tag på et af vores 4 kurser fordelt hen over året, og sørg for at du er opdateret på den seneste udvikling.

I 2017 afholder vi mere end 100 kurser, konferencer og uddannelser, så vi har helt sikkert også et kursus eller uddannelse til dig eller en af dine medarbejdere.

Se hele vores kursusudbud her  og læg din plan for kompetenceudvikling i 2017! 

Thomas Wahl - Adm. Direktør i Dansk Markedsføring. Thomas blogger om stort og småt i branchen, og om foreningen Dansk Markedsføring.

Kommentarer