Articles tabs

Courses tabs (CT)

Foreninger

Mød mennesker med samme faglige specialisering som dig selv

En række medlemmer i Dansk Markedsføring har lavet faglige fælleskaber indenfor deres specialer – f.eks. CRM, sponsor/event markedsføring og online markedsføring. Klubberne organiserer mange forskellige mødeaktiviteter og skriver indlæg til bladet og web.

Vidste du:

  • at det er gratis for medlemmer at deltage i klubberne og at hver klub ledes af en bestyrelsen, som vælges blandt medlemmerne på et årsmøde.
  • at vi i Dansk Markedsføring meget gerne vil samle de forskellige branche- og interesseorganisationer, så vi dyrker hinandens synergier og skaber merværdi. 

Ønsker du at blive mere involveret i et de mange frivillige tilbud, som du ser herunder, er du mere end velkommen til at kontakte klubberne og foreningerne direkte. Synes du, at vi mangler nogle tilbud - og kunne du tænke at starte en ny klub, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Thomas Wahl - mail: tw@markedsforing.dk

Læs om vores forskellige foreninger:

Foreninger

Reklame for Alvor er et frivilligt initiativ, som samler kommunikations, reklame- og mediebranchen, med fælles mål om, at forære en kampagne til en humanitærorganisation eller et godgørende formål.

Forum for erfarne reklame- og marketingfolk

DMB er en fagbestyrelse under Dansk Markedsføring til direct marketing-fagets fremme.