Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
Fra reklame til nethandel
Body: 
Kom til GoldBizz møde og hør CEO Hermann Haraldsson fortælle om, hvordan det er at gå fra mediebureau over en fodboldklub til nethandel med mode.

Mange kender Hermann Haraldsson helt tilbage fra dengang, han bestred direktørposten i mediabureauet OMD Nordic. Nu har Hermann lagt yderligere et par direktørposter bag sig og sidder i dag som CEO i en af Nordeuoropas største online-butikker for modetøj og accessories, nemlig Boozt.com.

Vi skal på mødet høre, hvordan det er at springe fra reklameverdenen og til nethandel - i en branche, man ikke kender så meget til.
Hermann vil sikkert også løfte sløret lidt for strategien bag Bootz.com, som nu også har føjet fysiske butikker til sit koncept og desuden har indlemmet kosmetik i sit i forvejen omfattende sortiment.

Arrangør:
Arrangementet er tilrettelagt af GoldBizz. GoldBiizz er en klub og netværk under Dansk Markedsføring for erfarne reklame-, media- og marketingfolk.

Målgruppe:
Arrangementet henvender sig til medlemmer af GoldBizz, men er også åbent for andre medlemmer af Dansk Markedsføring, som har speciel interesse i udviklingen i detailhandel og nethandel.

Tid:

Torsdag den 22. februar 2018, kl. 15.00 – 17.00
 
Sted:
Dansk Markedsføring
Nordre Fasanvej 113-115, 1. sal, 2000 Frederiksberg
 
Pris:
Kr. 50,- ekskl. moms
Der serveres kaffe, snacks og drikkevarer.

 

Tidspunkt

Torsdag 22. februar 2018 (Kl. 15.00-17.00)

Kontaktperson

Sted

  • Dansk Markedsføring
    Nordre Fasanvej 113-115, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Partnere

Arrangeret af

  • Dansk Markedsføring / GoldBizz