Articles tabs

Courses tabs (CT)

Netværk - Børn og Markedsføring

Deltag i netværksgruppen der sætter fokus på medieadfærd og forbrug i børnehøjde.

Netværk - Strategisk Markedsføring / Branding

Virksomheder har om nogensinde brug for at differentiere sig og disciplinen strategisk marketing er relevant som aldrig før!

Derfor vandt den Grand Prix

CANNES12: Danske Jan Godsk sad med i juryen i en af årets nye kategorier ved VM i reklame i Cannes - Branded Content & Entertainment. Her fortæller han, hvad der skabte årets vinder – og hvorfor case-videoerne er så afgørende.

Her er OK’s nye reklamefilm

OK er i luften med tre nye reklamefilm, der stadig har fortællinger om små, ukuelige sportsklubber som omdrejningspunkt. Agency Spring står bag filmene, som M2Film har produceret. Se dem her.

10 grunde til at du er menneske

Du er doven, til fals for trick-formuleringer, et umælende får. Og så er du bange og seks andre ubehageligheder. Måske er det på tide, at du bliver lidt klogere på dine irrationelle adfærdsmønstre? spørger Jakob Rachmanski fra Relevans.

Mobile First vil dominere

Blandt de mange tendenser til Cannes Festivalen, ser det danske jurymedlem Martin Chapman ”Mobile First” som en tankegang, der for alvor har vundet indpas. ”Ukritisk genbrug af indhold på tværs af digitale platforme er forhåbentligt snart fortid,” siger han.

Ikke et øje tørt

L'Oréal inviterede for nyligt 100 mexicanske kvinder i biografen til en tårevædet demonstration af brandets vandfaste mascara. Bag stod McCann Mexico, og du kan se en film om stuntet her.

Detail-gigant dropper Carlsberg

Tesco - Storbritanniens største detailkæde og en af verdens største af slagsen - rydder op i brandporteføljen, og det koster Carlsberg-brandet hyldeplads.

Hvad skal Huset Markedsføring hedde?

Hvad skal Huset Markedsføring hedde?

Sider